Home

Leden van ons team.

Danny
Danny is lid sinds 1998 met als specialiteiten : Webmaster, vliegtuigen, F1, computers, allerlei, techniek, Afrika tot in Amerika....
Christof
Christof is lid sinds 1998 met als specialiteiten : Biologie, muziek, Engels voetbal, droedels, film, radio, TV, wetenschappen, actua, vlaggen; wanneer voldoende C2H6O in zijn bloed dan weet hij dingen die hij niet wist dat hij ze wist. Oprichter van deze quizploeg..
Peter
Peter is lid sinds 1999 met als specialiteiten : Sport, muziek, politiek, droedels, wetenschappen, wiskunde, film en Spaans-Peruviaanse toestanden..
Erwin
Erwin is lid sinds 1999 met als specialiteiten : Droedels, biologie, natuurkunde, techniek, muziek jaren 60-70-80, iets met tandenstokers.
Paul
Paul is lid sinds 1999 met als specialiteiten : Planten, paarden, regionaal nieuws, geschiedenis, honden, motorsport, actua en kent alle horeca-zaken in een straal van 50km rond zijn living. Bekend van zijn uitspraak: "als er een pastoor in de buurt is, dan is het naar de knoppen"..
Jean
Jean is lid sinds 1999 met als specialiteiten : Geschiedenis, cultuur, politiek, F1, kunst, klassieke muziek, wetenschappen, techniek; meestal alleen de eerste letter, dat wel..
Tilda
Tilda is lid sinds 2000 met als specialiteiten : Disney, koken, geschiedenis, planten, foute muziek, soaps, droedels, radio+tv, semi-geneeskunde en aanverwante drugs..
Jan
Jan is lid sinds 2000 met als specialiteiten : Literatuur, klassieke muziek, Nederland, geschiedenis, cultuur, kunst, politiek, sport..
Stijn
Stijn is lid sinds 2003 met als specialiteiten : Mythologie, droedels, tv, strips, muziek..
Peter
Peter is lid sinds 2006 met als specialiteiten : Actualiteit, aardrijkskunde, puzzels en rare weetjes (varia) en Dag Allemaal-info (al geeft hij dit niet graag toe). Bekend om zijn o zo ware zin "elk puntje is hier dodelijk"..
Theo
Theo is lid sinds 2008 met als specialiteiten : Verkeer, aardrijkskunde, actua, sport, film en computers..
Ward
Ward is lid sinds 2014 met als specialiteiten : Aardrijkskunde, sport, vlaggen, moderne muziek, politiek en geschiedenis. Junior van de ploeg..
Stijn
Stijn is lid sinds 2019 met als specialiteiten : Stoeme dinges die niemand anders weet en verder andere dinges die bijna iedereen anders weet....
Steven
Steven is lid sinds 2021 met als specialiteiten : Paralophosauriers en andere aanverwanten, chemische elementen, mythologie, droedels. Maar zeker niets uit de boekskes..